COLOURFUL DAILY PRODUCTS ~ DESIGNED TO MAKE YOU SMILE

verzending

VERZENDINFO

Buttons worden als brievenbuspost verzonden.
Posters worden als pakketje verzonden. Kleine posters komen in een doosje, grote posters in een koker. 

Alle bestellingen van MAISAMOR worden verzonden door PostNL, inclusief track en trace nummer. Past je bestelling door de brievenbus dan wordt deze voor het tarief van €4,10 bij je bezorgd. Is het pakket groter, is het tarief €6,95.

Als je bestelling is afgerond, ontvangt je een e-mail waarin je bestelling wordt bevestigd. Alle bestellingen die worden geplaatst op maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) worden op dezelfde dag verwerkt en worden binnen 3 werkdagen verzonden. Verzendtijden zijn exclusief zaterdagen, zondagen en feestdagen. 
 

RETOURNEREN

Als je van gedachten verandert of niet tevreden bent over je gekochte artikelen, is het mogelijk om deze binnen 14 dagen te retourneren (ruilen voor een ander product is niet mogelijk). Volg hiervoor onze retour procedure:


1. Stuur een mail naar hallo@maisamor.nl om je retour bij ons te melden.

2. Na het sturen van de mail kun je de producten retourneren, voeg het ingevulde retourformulier toe aan je pakketje. Download het retourformulier hier. 

3. De producten moeten ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking worden terug gestuurd, de kosten voor deze zending zijn voor je eigen rekening.

4. Het spreekt vanzelf dat we verwachten dat het geretourneerde artikel(en) in de oorspronkelijke staat is. Wij raden je aan het pakket te versturen met behulp van een bezorgdienst die je verzekert van de waarde van de goederen. Zorg ervoor dat je een tracking nummer krijgt voor je zending. Het item is jouw verantwoordelijkheid totdat het ons bereikt en de kosten van het retourneren van het item naar ons is op jouw kosten.

5. Stuur je pakketje naar:
MAISAMOR
Koningsweg 17c
6942NV Didam

6. Je ontvangt van ons een bevestiging als we je pakketje hebben ontvangen. Het geld dat je voor de bestelling betaald hebt, krijg je z.s.m., maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug.