COLOURFUL DAILY PRODUCTS ~ DESIGNED TO MAKE YOU SMILE

The girl behind Maisamor

Aaargh! Mijn eerste blogpost hier op Maisamor.nl. Waar zal ik eens over gaan schrijven? Zoveel leuke ideeën en onderwerpen waar ik wel uren over kan schrijven, maar ehm.. eerst maar eens wat vertellen over mezelf dacht ik zo… the girl behind Maisamor! En ja, ik weet, ik ben allang geen ‘girl’ meer, met mijn bijna 44 jaar, maar toch. Ik ben Nadine! En ik ben de ontwerpster van Maisamor. 

  Mijn gingers   

Ik ben dol op het ontwerpen van mooie items voor MAISAMOR waar mensen blij van worden, maar bovenaan mijn lijstje 'dol op' staat mijn gezin. Mijn (ginger)vriend Dennis, onze twee leukste, boevigste, liefste ginger kindjes van de wereld, onze hond Grover en onze poezen (klein detail, onze dieren zijn allemaal zwart wit). Onze zoon van 8 heet Juno en onze dochter van 6 heet Eise. Ik wil graag een thuis voor ze creëren waarin iedereen welkom is, iedereen aan tafel kan aanschuiven, veel mag, waar gezongen wordt, muziek hard aan mag, gedanst wordt op tafel, samen gekookt wordt, ze altijd vies mogen worden en waar kunst en design aan de muur hangt naast de kindertekeningen en die twee voor ons allebei even bijzonder zijn. En natuurlijk wordt er zoals bij iedereen ruzie gemaakt, kan ik ze soms achter het behang plakken, heb ik soms niet alleen een kort lontje maar geen lontje, maar toch, in de basis staat het bovenstaande. Elke zondag als de mannen gaan mountainbiken, gaan mijn dochter en ik bakken en hebben we een ‘met de meiden’ momentje (waar we al sinds ze baby was een liedje bij zingen). Onze kindjes zijn supercreatief en bedenken zelf vaak wat ze willen knutselen en tekenen, heerlijk. Ik hoef ze alleen maar de materialen aan te leveren. Het zit toch een beetje in hun bloed, want ik sta vaak echt versteld van wat ze maken. Dus boven alles wil ik met ze leuke dingen doen, op pad, nieuwe plekken ontdekken, ze in ieder geval alles aanreiken zodat ze zelf kunnen ontdekken wat bij ze past. Het klinkt cliché, maar als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook. En ik geniet er ook van om te zien dat ze kleine persoonlijkheidjes zijn, met hun eigen plannen en ideeën. 

  Van de stad naar het platteland   

Net als heeeeeel veel mensen, vertrokken wij een aantal jaren geleden vanuit het fijne Arnhem naar het platteland. Montferland om precies te zijn. Superspannend vond ik dat, want ik kom dan zelf wel uit Uden in Brabant, maar dat is vergeleken met hier een wereldstad. Maar al een tijdje kriebelde het. De vervuilde lucht in de stad, de drukte, we wilden een nieuw avontuur. We keken naar huizen in Portugal, in Zuid Amerika, in Drenthe... om vervolgens in de Achterhoek uit te komen. 
Met een heerlijk perceel en uitzicht over weilanden, boerderijtjes en paarden, met een klimboom in de tuin, een hut, een trampoline, een schuurtje met vuurtje, een hond en diverse fruit,- en notenbomen, is dit toch wel onze droomplek. Nooit hadden we durven dromen dat zo'n plek ooit van ons zou zijn. Toch is het gelukt. 
Maar toen we de keuze net hadden gemaakt en ik stond te schilderen en steeds voor elk vergeten boodschapje ver moest rijden, niemand kende terwijl zowel wij als onze oudste zoon in de stad best een groot sociaal netwerk hadden, dacht ik soms weleens “help, wat hebben we gedaan?”. Maar, de keuze was gemaakt, dus gaan met die banaan. En wat bleek het een goede keuze! De rust, het vele groen, het buitengebied, de ruimte, echt heerlijk. Ik zou het iedereen aanraden. De stad Arnhem is op 20 min rijden en Doetinchem op 10. Dus echt in the middle of nowhere is het niet.  

  Studio Maisamor   

  Studio op het platteland  

In ons paradijsje zit een mooie kelder. En in die kelder zit mijn volgende droom: een studio aan huis. Waar ik heerlijk kan ontwerpen, mijn serviezen kan produceren, posters kan maken en mijn webshop kan beheren. Dan spring ik op mijn fiets en fiets tussen de weilanden door naar het postkantoor om alle pakketjes op de bus te doen. Of ik ga met de auto omdat het teveel is, haha. Maar dingen maken om jullie een lach op je gezicht te bezorgen, is wat ik het allerliefste doe.
Level 1 is al behaald, nu door naar level 2. Zie ik jullie daar? 

Liefs Nadine

P.S. Supertof dat je mijn eerste blog hebt gelezen. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, of wanneer er een nieuwe blog online komt, vul dan je gegevens in onderaan deze pagina!

Wil je weten hoe MAISAMOR is ontstaan? Hier kan je het lezen!